Kerstboom kopen Capelle aan den IJssel

Jouw kerstboom thuisbezorgd.

Deze kerst hoef je je huis niet meer uit om een kerstboom te kopen. Wij bezorgen top kwaliteit kerstbomen aan huis, ook in Capelle aan den IJssel! Begin je kerst zonder stress en pre-order jouw kerstboom online.

Zorgeloos je kerstboom bestellen

Makkelijker kunnen we het niet maken
Kies jouw kerstboom en bepaal de lengte.
Laat ons weten wanneer de boom wil hebben.
Wij zorgen ervoor dat de boom bij jou wordt thuisbezorgd.
Zodat jij zorgeloos kunt genieten van de kerstperiode.

Je kerstboom online bestellen in Capelle aan den IJssel

Waarom jij jouw kerstboom online moet bestellen

  • Geen gedoe met naalden in je auto
  • Nooit meer in de rij staan
  • Zorgeloos genieten van de kerst

Over kerstboom kopen.nl

De grootste kersbomenverkoper van Capelle aan den IJssel

Ons doel is zo veel mogelijk huishoudens en bedrijven in Capelle aan den IJssel jaarlijks zorgeloos te laten genieten van een echte kerstboom. Wij zorgen voor de mooiste kerstbomen die er te krijgen zijn en deze worden gratis thuisbezorgd.

De ideale kerstboom bestaat

Stel de perfecte kerstboom samen

Stap 1: Bepaal de lengte van je boom

De eerste stap bij het uitzoeken van een goede kerstboom is de gewenste lengte. De ideale kerstboom kopen is afhankelijk van de hoogte van de woonkamer. Houd er rekening mee dat je kerstboom op een verhoging kan komen te staan én dat er nog een piek bovenop de kerstboom hoort. Voor de meeste woningen geldt een maximale lengte van 2,10 meter.

Stap 2: Kies de soort die past bij je interieur

Wie een fraaie en stijlvolle kerstboom zoekt, kan kiezen uit diverse soorten kerstbomen. Veruit de meest bekende soort is de Nordmann (Abies nordmanniana). Maar je ook gaan voor een Blauwe Spar (Picea pungens 'Glauca'), een Fijnspar (Picea abies) of een Servische spar (Picea omorika). Op dit moment hebben wij nog niet alle soorten in ons assortiment. Bekijk hieronder welke soorten wij op dit moment voorradig hebben.

Stap 3: Bepaal de verlichting

Een kerstboom is geen echte kerstboom zonder de juiste verlichting. Sterker nog, wanneer je de boom optuigt, begin dan altijd met de verlichting. Logischerwijs kies je altijd voor Led verlichting in je boom. Naast dat het een heldere keuze is, is het ook de meest milieuvriendelijke verlichting.

Stap 4: Bepaal de kleur kerstballen

De kleur maakt de boom. Een kerstboom leuk optuigen doe je door de juiste kleuren te kiezen. De meest voorkomende kleur in kerstbomen is rood. Rood staat garant voor romantiek, gezelligheid en sfeer en is daarom altijd een slimme keuze!

Stap 5: Bepaal de versiering

De versiering van je kerstboom is ook iets om goed op te letten. Zo kun je kiezen voor kerstboomballen. Een andere optie is om leuke versiersels in je kerstboom aan te brengen, zoals bloemetjes of zilveren ornamenten. Het is maar net wat jouw wensen zijn. Een kerstboom optuigen biedt tal van mogelijkheden voor creatieve geesten.

Stap 6: Kies de piek

Ten slotte is het van belang welke piek je koopt voor jouw kerstboom. Je kunt gaan voor een stoere, lange en hoge piek van goud en zilver. Als je niet zo gehecht bent aan luxe en dure pieken, kun je ook gaan voor een origineel gevormde piek in stervorm of voor een leuk en grappig poppetje in de top van je kerstboom. De keuze is volledig aan jou!

Kerstboom kopen Capelle aan den IJssel

Meer weten over kerstboom kopen.nl?

Meer weten over onze service? Neem gerust contact op met onze servicedesk. WIj proberen u zo snel mogelijk te helpen. Bedenk echter wel het kan even duren aangezien het ook voor ons een drukke periode is.