Nordmann kerstboom kopen

Bestel jouw Nordmann kerstboom eenvoudig online.

Zo kies je jouw Nordmann kerstboom?

makkelijker kunnen we het niet maken
Kies jouw kerstboom en bepaal de lengte.
Laat ons weten wanneer de boom wil hebben.
Wij zorgen ervoor dat de boom bij jou wordt thuisbezorgd.
Zodat jij zorgeloos kunt genieten van de kerstperiode.

De voordelen van onze service

Waarom jij jouw Nordmann kerstboom online moet bestellen

 • Geen gedoe met naalden in je auto
 • Nooit meer in de rij staan
 • Zorgeloos genieten van de kerst

Over kerstboom kopen.nl

De mooiste Nordmann kerstbomen van Nederland

Ons doel is elke Nederlander jaarlijks zorgeloos te laten genieten van een echte Nordmann kerstboom. Of deze nu gezaagd is of in een pot. Wij zorgen voor de beste Nordmann kerstbomen die er te krijgen zijn.

Veel gestelde vragen over de Nordmann kerstboom

Welke maten kerstbomen zijn er te koop?
Op zoek naar de perfecte Nordmann kerstboom? Bij ons vindt u een uitgebreide selectie kerstbomen in verschillende maten om aan al uw feestelijke behoeften te voldoen. Tijdens het bestelproces kunt u moeiteloos de ideale maat voor uw Nordmann kerstboom kiezen.

Onze meest gewilde kerstbomen variëren doorgaans van 150 centimeter tot 225 centimeter in hoogte. Deze maten zijn ideaal voor de meeste huishoudens en creëren de perfecte sfeer voor uw kerstviering. Als u echter op zoek bent naar een grotere Nordmann kerstboom om uw decoraties nog meer te laten schitteren, staan wij graag voor u klaar.

Neem simpelweg contact met ons op en laat ons weten welke maat u in gedachten heeft voor uw Nordmann kerstboom. Wij zullen ons best doen om u een passend voorstel te doen en ervoor te zorgen dat uw feestelijke seizoen straalt met de perfecte kerstboom. Ontdek nu ons assortiment Nordmann kerstbomen en maak uw kerstviering onvergetelijk!

Vanaf wanneer kan ik mijn kerstboom kopen?
Op zoek naar een prachtige Nordmann kerstboom voor de feestdagen? Wacht dan niet te lang, want onze voorraad is beperkt en de vraag is altijd hoog! U kunt uw Nordmann kerstboom al vanaf september bestellen, zodat u verzekerd bent van de perfecte boom voor uw kerstviering. Het is raadzaam om vroeg te bestellen, want dit verzekert u van de beschikbaarheid van uw favoriete Nordmann kerstboom.

Het vroege bestellen van uw Nordmann kerstboom heeft meerdere voordelen. Allereerst bent u verzekerd van een ruime keuze in maten en vormen, waardoor u de kerstboom kunt vinden die perfect bij uw interieur past. Bovendien voorkomt u teleurstellingen, aangezien onze voorraad snel slinkt door de grote vraag.

Dus, waar wacht u nog op? Begin vroeg met de voorbereidingen voor uw feestelijke seizoen en bestel uw Nordmann kerstboom in september. Zo bent u zeker van een prachtige kerstboom die uw kerstviering echt speciaal maakt. Ontdek ons assortiment en bestel vandaag nog!

Wanneer wordt mijn kerstboom geleverd?
Benieuwd naar de levering van uw Nordmann kerstboom? We begrijpen dat het plannen van uw kerstviering belangrijk is, daarom voorzien we u graag van wat meer informatie.

Onze Nordmann kerstbomen worden geleverd vanaf november tot en met half december. Dit geeft u ruim de tijd om uw kerstboom te ontvangen en uw huis in feestelijke sferen te brengen. We begrijpen dat u graag de exacte leverdata wilt weten, en we zullen deze informatie later dit jaar bekendmaken.

Door uw Nordmann kerstboom op tijd te bestellen, verzekert u zich van een prachtige boom voor de feestdagen. Houd onze website in de gaten voor updates over de leverdata en maak uw kerstviering dit jaar extra bijzonder met een schitterende Nordmann kerstboom. Bestel nu en verzeker uzelf van een feestelijke kerst!

Hoe wordt de lengte van een kerstboom gemeten?

Het meten van de lengte van een Nordmann kerstboom kan soms verwarrend zijn, maar we staan klaar om u te helpen begrijpen hoe dit in zijn werk gaat. De manier waarop de metingen worden gedaan, verschilt namelijk afhankelijk van het type Nordmann kerstboom dat u kiest.

 1. Kerstbomen in een pot: Als u besluit om een Nordmann kerstboom in een pot te bestellen, wordt de lengte gemeten vanaf de onderkant van de pot tot aan de top van de boom. Dit zorgt ervoor dat de pot inbegrepen is in de totale hoogte van de boom. Houd er rekening mee dat de pot aan de onderkant van de boom enige ruimte inneemt.

 2. Gezaagde kerstbomen: In het geval van gezaagde Nordmann kerstbomen wordt de lengte gemeten vanaf de onderkant van de boom tot aan de top. Hierbij wordt de stam zelf als referentiepunt genomen, zonder de pot. Dit betekent dat u een preciezere maat krijgt voor de hoogte van de boom.

Het begrijpen van deze metingen is cruciaal bij het kiezen van de perfecte Nordmann kerstboom voor uw kerstviering. We bieden zowel kerstbomen in potten als gezaagde bomen aan, dus zorg ervoor dat u de juiste meetmethode hanteert om de ideale boom voor uw feestelijke seizoen te selecteren. Ontdek ons uitgebreide aanbod van Nordmann kerstbomen en maak uw keuze met vertrouwen!

Kan ik mijn order annuleren?
Hoewel we het uiteraard niet graag doen, kunt u zonder problemen uw order annuleren. Zorg ervoor dat u contact met ons opneemt uiterlijk 3 dagen voor de levering van uw kerstboom. Dit geeft ons de ruimte om de boom uit het proces te halen.
Hoe worden de kerstbomen geleverd?
Onze kerstbomen worden geleverd in een speciaal daarvoor ontworpen net. De kerstboom wordt hiermee optimaal beschermd tijdens het vervoer en schade aan de takken wordt met tot een minimum beperkt. Verder worden de kerstbomen vers geleverd, er vallen daardoor weinig naalden uit. Wil je je kerstboom lang mooi houden? Lees dan meer over kerstboom verzorging.
Met welke koerier worden de bomen geleverd?
De bomen worden vervoerd met de vervoerder verzenden.nl. Op dit moment is nog onbekend wanneer de eerste leveringen plaats zullen vinden. Houdt voor meer informatie de website in de gaten.
Halen jullie de kerstboom ook weer op?
Nog niet. Wij verwachten in de toekomst kerstbomen in pot ook weer op te kunnen halen. Dit is de zogenaamde Green Deal. Tegen een kleine meerprijs halen wij de boom na de kerst weer bij je op en zorgen ervoor dat deze wordt hergebruikt of op een verantwoorde manier wordt vernietigd.
Kan ik mijn leverdatum of het adres veranderen?
Ja dit kan. Zorg er echter wel voor dat je minimaal 3 dagen voor je levering aangeeft dat je de boom op een ander moment geleverd wil hebben. De leverdatum of het leveradres veranderen doe je door een e-mail te sturen naar order@kerstboomkopen.nl onder vermelding van het ordernummer. Zorg ervoor dat u zowel het oude als het nieuwe adres vermeldt.
Hoe laat wordt mijn kerstboom geleverd?
Dat kunnen wij op voorhand helaas niet bepalen. Zoals u begrijpt is dit een drukke periode. De vervoerder doet zijn uiterste best om u vooraf te informeren over het tijdstip.
Waar kan je de Nordmann kerstboom aan herkennen?
Als je eenmaal weet hoe een Nordmann kerstboom er precies uit ziet, kun je deze gemakkelijk herkennen. De Nordmann heeft namelijk enkele opvallende kenmerken:

 • De Nordmann heeft volle en brede naalden. Deze hebben aan de bovenzijde een donkergroene en glanzende kleur. De onderzijde van de naalden is groen met subtiele witte strepen.
 • De Nordmann is breed en loopt langzaam in een punt toe.
 • De Nordmann heeft een brede stam.
 • De Nordmann heeft niet-prikkende naalden.
 • Ook is de kerstboom naaldvast. Dit betekent dat de naalden lang in de boom blijven zitten, ook als deze eenmaal uit de grond verwijderd is.
Waar komt de Nordmann kerstboom voor?
De meeste Nordmann kerstbomen worden geïmporteerd uit Denemarken. Dit land heeft namelijk het perfecte klimaat om mooie Nordmann kerstbomen te laten groeien. Denemarken exporteert maar liefst 5 miljoen Nordmann bomen per jaar!
Redenen om een Nordmann kerstboom te kopen
Twijfel jij nog om een Nordmann te kopen? Wij geven je graag enkele goede redenen om juist voor deze kerstboom te kiezen:

 • De Nordmann is naaldvast. Dit betekent dat je de hele decembermaand plezier hebt van deze prachtige boom.
 • De Nordmann heeft een luxe uitstraling. Dit komt onder andere door het kleurverschil van de naalden, maar ook door de brede vorm van de boom.
 • De Nordmann is groot en breed. Dit maakt de kerstboom erg geschikt voor grotere ruimtes.
 • De Nordmann heeft niet-prikkende naalden. Dit maakt het versieren van de kerstboom een stuk comfortabeler. Bovendien is dit erg prettig als je kinderen hebt.

Kortom, een Nordmann kerstboom is naaldvast, luxe, groot, breed en zacht. Dit maakt de boom al jaren de populairste kerstboom.

Hoe zorg ik ervoor dat de Nordmann kerstboom zo lang mogelijk goed blijft?
Natuurlijk wil je zo lang mogelijk plezier kunnen hebben van jouw Nordmann kerstboom. Wij geven je enkele tips om jouw kerstboom zo lang mogelijk goed te houden:

 • Laat de boom na aanschaf minimaal 1 dag op temperatuur komen. Dit doe je door de boom in een emmer water op een koele plek te zetten.
 • Zet de boom op een lichte plek in huis.
 • Zet de boom minimaal 2 meter van de verwarming af.

Je kunt een Nordmann het beste in een kerstbomenstandaard zetten. Zaag ongeveer 3 centimeter van de stam af en vul de kerstomenstandaard regelmatig met water. Zo weet je zeker dat je kerstboom voldoende vocht krijgt.

Is de Nordmann geschikt om in de tuin te planten?
Overweegt u om een Nordmann kerstboom in uw tuin te planten? Het is zeker mogelijk, maar er zijn enkele belangrijke zaken om in gedachten te houden bij deze beslissing. Hier is wat meer informatie om u te helpen:

De Nordmann kerstboom is een fraaie toevoeging aan uw tuin, maar u moet zich bewust zijn van het feit dat deze bomen snel groeien en aanzienlijke hoogtes kunnen bereiken. In een kleinere tuin kan een Nordmann kerstboom al snel te groot worden en daardoor onpraktisch.

Als u toch graag een Nordmann kerstboom in uw tuin wilt planten, zijn het voorjaar en het najaar de ideale seizoenen om dit te doen. Op een regenachtige dag is het aanplanten het gemakkelijkst, omdat de grond wat zachter is en de boom beter kan wortelen.

Het is belangrijk om een geschikte locatie te kiezen en voldoende ruimte te bieden voor de groei van de Nordmann kerstboom. Hiermee zorgt u ervoor dat de boom goed gedijt en een prachtige toevoeging aan uw tuin wordt.

Overweegt u om een Nordmann kerstboom in uw tuin te planten, neem dan deze richtlijnen in acht om ervoor te zorgen dat uw tuin in de toekomst kan genieten van de schoonheid van deze boom. Wilt u meer informatie over het planten van een Nordmann kerstboom of heeft u er een nodig voor de komende feestdagen? Neem gerust contact met ons op.

Kan ik hier een Nordmann kerstboom kopen?
Wil je een Nordmann kerstboom kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kiest zelf hoe groot jouw kerstboom moet zijn en wanneer je deze wil ontvangen. Wij zorgen ervoor dat je de perfecte kerstboom op de gewenste datum thuis ontvangt. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen graag.
hoe lang blijft een nordmann goed?

Een Nordmann kerstboom kan, mits goed verzorgd, enkele weken tot zelfs meer dan een maand goed blijven. Hier zijn enkele tips om de levensduur van uw Nordmann kerstboom te verlengen:

 1. Vers gesneden stam: Als u een Nordmann kerstboom koopt, zorg er dan voor dat de verkoper de stam vers voor u afsnijdt. Dit bevordert de wateropname en helpt de boom langer vers te blijven.

 2. Water geven: Plaats de Nordmann kerstboom in een waterhoudende standaard en zorg ervoor dat deze altijd voldoende water heeft. Een Nordmann kan dagelijks behoorlijk wat water opnemen, dus controleer regelmatig het waterniveau en vul het aan indien nodig.

 3. Koele locatie: Zet de boom op een koele plek in uw huis, weg van direct zonlicht en verwarmingsbronnen. Dit helpt uitdroging te voorkomen.

 4. Bescherming tegen tocht: Vermijd sterke tocht in de buurt van de Nordmann kerstboom, omdat dit de boom kan uitdrogen en sneller laten naalden verliezen.

 5. Regelmatig controleren: Controleer de boom regelmatig op uitdroging en naaldverlies. Als de naalden beginnen te vallen, kan dit erop wijzen dat de boom zijn versheid verliest.

Met de juiste zorg en aandacht kan een Nordmann kerstboom tot enkele weken na de kerst goed blijven. Dit zorgt ervoor dat u langer van uw feestelijke decoratie kunt genieten en dat uw huis er tijdens de kerstperiode prachtig uitziet.

Nordmann Kerstboom KopenOnline

Zorgeloos genieten van een sfeervolle kerst.

Met de grootst mogelijk zorg worden onze Nordmann kerstbomen gekweekt, groot gebracht en uiteindelijk gezaagd. Wij proberen dit proces zo milieuvriendelijk mogelijk te laten verlopen.