Kerstboom Thuisbezorgd

Waarom is het een goed idee om een kerstboom online te bestellen? Er zijn veel voordelen aan. U krijgt de kerstboom gewoon thuis geleverd op het moment dat u het wil. U heeft geen gedoe om de boom in uw auto te krijgen. U kunt met uw familie of vrienden een datum prikken om de boom te plaatsen en te versieren. Vanuit uw luie stoel bepaalt u de gewenste lengte en soort kerstboom.

Prachtige bomen uit de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen zijn bekend om hun natuur en bosrijke gebieden. Op de kweekpercelen groeien de jonge boompjes uit tot volwaardige kerstbomen. De Belgische Ardennen zijn bovendien een ecologische omgeving met een op-en-top gezond klimaat voor de groei van kerstbomen.

Premium kwaliteit Nordmann kerstboom

Een van de bekendste en meest verkochte kerstbomen is de Nordmann. Dit is een andere naam voor de Kaukasische zilverspar. Het is een stevige kerstboom die zijn naalden goed blijft vasthouden. De takken van de Nordmann staan mooi in kransen rondom de stam. Verder geniet u van de aangename geur van het sparrenhout en van de glimmende donkergroene kleur. De naalden van de boom zijn zacht en hierdoor ook kindvriendelijk.

Kerstboom thuisbezorgd? Volg de onderstaande stappen!

Heeft u uw keuze gemaakt en weet u welke uw volgende kerstboom moet worden? Volg de stappen zoals hieronder beschreven en geniet binnenkort van een gezellige kerstsfeer in huis.

Stap 1: Selecteer uw kerstboom

Met een eenvoudige klik kiest u de gewenste lengte en afmetingen van de kerstboom. Daarnaast bepaalt u de kwaliteit van de boom.

Stap 2: Vul uw adresgegevens in

Om de kerstboom snel thuis bezorgd te krijgen, vult u vervolgens uw adres in. Op dit adres bezorgen we de boom netjes en op tijd. U kunt natuurlijk ook een adres van een tweede verblijf invullen. Als u iemand anders wil verrassen met een kerstboom, dan kan dit ook.

Stap 3: Selecteer wanneer u de boom wilt ontvangen

De datum waarop de boom geleverd wordt, prikt u helemaal zelf. Dit doet u in functie van vakantie of bijvoorbeeld andere dagen waarop u thuis bent. Of wanneer u een beroep kunt doen op een sterke persoon om de boom op de juiste plaats te zetten. Kies bijvoorbeeld voor een datum waarop u met de hele familie thuis bent, dan kunt u hem direct plaatsen en beginnen versieren. Versier eens een kerstboom online!

Stap 4: reken uw boom af

De betaling gaat vlug, met een eenvoudige klik betaalt u de boom, en wij doen verder het nodige.

Stap 5: even geduld, wij selecteren uw boom vakkundig

Eens dit in orde is, gaan wij voor u aan de slag. We selecteren de gepaste boom met de grootste zorg en maken hem verzendingsklaar.

Stap 6: u ontvangt de boom op de afgesproken datum

Op het afgesproken dag en tijdstip komt de chauffeur langs en levert u uw eerste kerstcadeau. De kerstdagen zijn nog nooit zo leuk ingezet als met deze levering. De kerstboom is mooi ingepakt zodat hij niet te lijden heeft onder het transport en helemaal mooi blijft.

Stap 7: de boom optuigen én genieten

Daarna is het aan u en uw familie en vrienden om de boom naar hartenlust te versieren. Bollen, slingers, u weet perfect hoeveel versiering u nodig heeft in functie van de grootte van de boom. En vergeet ook alvast niet een mooie piek klaar te leggen.

Wilt u ook uw kerstboom thuisbezorgd hebben?

Geniet u graag optimaal van kerst, en bent u ook zo’n fan van Jingle Bells? Of droomt u ook van een White Christmas, geen paniek, met enkele klikken haalt u een mooie kerstboom in huis.