Veelgestelde vragen

Een antwoord op al uw vragen over onze kerstbomen.
Welke maten kerstbomen zijn er te koop?

We leveren een verscheidenheid aan maten. U kunt tijden het bestelproces eenvoudig een keuze maken. De meest populaire kerstbomen liggen tussen de 150 centimeter en de 225 centimeter. Mocht u een grotere boom willen hebben, neem dan contact met ons op en laat ons weten welke maat u zoekt. Wij doen u graag een passend voorstel.

Vanaf wanneer kan ik mijn kerstboom kopen?

Kerstbomen kunnen vanaf september besteld worden. De voorraad is beperkt, dus hoe eerder u bestelt hoe zekerder u bent van een kerstboom.

Wanneer wordt mijn kerstboom geleverd?

Afhankelijk van uw keuze worden de bomen vanaf november geleverd tot en met half december. De exacte data worden later dit jaar bekend.

Hoe wordt de lengte van een kerstboom gemeten?

Er zit een verschil in het meten van kerstbomen. Bomen in een pot worden gemeten vanaf de onderkant van de pot. Gezaagde bomen worden gemeten vanaf de onderkant van de boom. Houdt er rekening mee dat een kerstboom in een pot aan de onderkant vaak wat meer ruimte heeft.

Kan ik mijn order annuleren?

Hoewel we het uiteraard niet graag doen, kunt u zonder problemen uw order annuleren. Zorg ervoor dat u contact met ons opneemt uiterlijk 3 dagen voor de levering van uw kerstboom. Dit geeft ons de ruimte om de boom uit het proces te halen.

Hoe worden de kerstbomen geleverd?
Onze kerstbomen worden geleverd in een speciaal daarvoor ontworpen net. De kerstboom wordt hiermee optimaal beschermd tijdens het vervoer en schade aan de takken wordt met tot een minimum beperkt. Verder worden de kerstbomen vers geleverd, er vallen daardoor weinig naalden uit. Wil je je kerstboom lang mooi houden? Lees dan meer over kerstboom verzorging.
Met welke koerier worden de bomen geleverd?
De bomen worden vervoerd met de vervoerder verzenden.nl. Op dit moment is nog onbekend wanneer de eerste leveringen plaats zullen vinden. Houdt voor meer informatie de website in de gaten.
Halen jullie de kerstboom ook weer op?
Nog niet. Wij verwachten in 2022 kerstbomen in pot ook weer op te kunnen halen. Dit is de zogenaamde Green Deal. Tegen een kleine meerprijs halen wij de boom na de kerst weer bij je op en zorgen ervoor dat deze wordt hergebruikt of op een verantwoorde manier wordt vernietigd.

Kan ik mijn leverdatum of het adres veranderen?
Ja dit kan. Zorg er echter wel voor dat je minimaal 3 dagen voor je levering aangeeft dat je de boom op een ander moment geleverd wil hebben. De leverdatum of het leveradres veranderen doe je door een e-mail te sturen naar order@kerstboomkopen.nl onder vermelding van het ordernummer. Zorg ervoor dat u zowel het oude als het nieuwe adres vermeldt.

Hoe laat wordt mijn kerstboom geleverd?

Dat kunnen wij op voorhand helaas niet bepalen. Zoals u begrijpt is dit een drukke periode. De vervoerder doet zijn uiterste best om u vooraf te informeren over het tijdstip.